11 juli 2022

Op 10 juli 2022, over deze onderwerpen: 20 jaar N-VA
N-VA Avelgem wenst iedereen een fijne Vlaamse feestdag toe.

De Vivaldi-regering leidt ons recht naar de afgrond.

Geen ernstige fundamentele hervormingen van onze arbeidsmarkt en sociale zekerheid. Zie het pensioenregelingsdébacle of beter misbaksel.

 

We krijgen het grootste begrotingstekort van de EU. We hebben een torenhoge inflatie, ons spaargeld smelt gestaag weg. En waar zit het meest spaargeld? Ja in Vlaanderen!

 

En op de koop toe wilt deze Vivaldi-regering de goedkoopste en de meest klimaatvriendelijke energiebron afvoeren, voor gascentrale en dit in tijden van krapte, onzekerheid.

 

Wie betaalt het gelag, wie is er de dupe van? DE VLAMING! De Vlaming die spaart, werkt en onderneemt. Wie kan dit keren. Een sterke N-VA. Incontournable in 2024, 

 

Daarom gaat de N-VA voor

 

  • confederalisme. Tot 2024 zal Vlaanderen voor 12 van de 16 jaar bestuurd worden zonder Vlaamse meerderheid. Alleen confederalisme geeft Vlaanderen de zelfbeschikking  om onze toekomst zelf in handen te nemen.

 

  • een goed bestuur: zie maar op Vlaams niveau, ondanks corona  bleef Vlaanderen besturen, het relanceplan, de begroting enz.

 

  • respect. We betalen 70% van de belastingen, we doen 83% van de export, we betalen miljarden aan transferts, we worden in de minderheid gesteld op het moment dat we de zwaarste crisis te lijf moeten gaan,  

    De grootste partij wordt aan de kant geschoven (nergens in de wereld dit te vinden). We krijgen een linkse regering, waarvan we geen respect krijgen.

Daarom:

Wil jij je toekomst in eigen handen nemen?

Wil jij dat jouw stem meetelt?

Geloof jij dat dat alleen kan in een autonoom Vlaanderen?

Dan hoor jij bij de N-VA, die al 20 jaar op de barricaden staat om jouw stem en die van de 6,5 miljoen andere Vlamingen te laten meetellen  

 

Het werk is nog niet af. Een welvarend, veilig en vrij Vlaanderen, waarin elke Vlaming erop vooruitgaat

Om die ambitie waar te maken rekenen we op jou

Daarom deze oproep,kies voor de N-VA en kies voor Vlaamse welvaart, welzijn en warmte.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is