Nieuwjaarswensen van de voorzitter.

Op 3 januari 2018
N-VA Avelgem nieuwjaarswensen 2018

Best inwoners van Groot-Avelgem,

Het jaar zit er alweer op. 2017 is voorbij gevlogen. De meesten onder jullie zullen naar jaarlijkse gewoonte goede voornemens gemaakt hebben om hun eigen leven en dat van hun naasten, ten goede te verbeteren, te veranderen.

Zo ook wil de N-VA Avelgem in het nieuwe jaar verdergaan op de ingeslagen weg en blijven we de Verandering nastreven.

Sedert het ontstaan van de afdeling in 2012 blijft onze wens, jaar na jaar dezelfde: namelijk dat de inwoners van Kerkhove, Waarmaarde, Avelgem, Outrijve en Bossuit erop vooruitgaan.

U weet het: 2018 is een verkiezingsjaar. Maar dat betekent niet dat we stoppen met te wegen op het beleid noch dat we ons enkel zullen toespitsen op het voeren van campagne.

We zullen hard blijven werken voor de inwoners van Avelgem, want de Verandering werkt.

Als de kiezer bij de gemeenteraadsverkiezingen het wil, zijn we klaar om samen met wie dit wenst de motor van Vooruitgang te zijn.

Door denken, durven, maar vooral doen, kunnen we van Avelgem een nog betere thuis maken, onze thuis.

Tot slot kan ik jullie verzekeren dat ons bestuur met veel enthousiasme de uitdagingen zoals daar zijn veiligheid, identiteit en economisch herstel als doel zullen nastreven.

Met een eigen mening en visie op de toekomst, de vinger aan de pols, maar ook zeker met aandacht voor andermans ideeën, maar wel ten bate van onze gemeente en haar inwoners.   

Ik wil eindigen met jullie allemaal het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Een jaar waarin geluk, gezondheid en voldoening centraal mogen staan.

Jan Pille, voorzitter N-VA Avelgem

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is