Week van de afvalophaler en 'sorteer'- parkwachter

Op 18 november 2019, over deze onderwerpen: Energie & Milieu, Goed om weten gemeente Avelgem, IMOG, Recyclagepark Avelgem
N-VA Avelgem - Week van de Afvalophaler en recyclageparkwachter 2019

In de week van 18 tot 24 november 2019 zetten we onze afvalophalers en 'sorteer'parkwachters in de bloemetjes, en vragen we extra aandacht voor hun zwaar en belangrijk werk. 

Zonder de dagelijkse enorme inzet van onze afvalophalers zou onze gemeente, en bij uitbreiding onze regio, onze wereld, er een pak minder mooi en proper uitzien. Elke week verzamelen zij al ons huisvuil. Zo blijven onze straten net en onze vuilbakken leeg.

En ook geen klimaat of milieu-impact zonder onze 'sorteer'parkwachters. Als zij hun job niet kunnen doen, valt er ook niets te recycleren. Zo eenvoudig is het.

Daarom vragen wij om jullie waardering en respect voor de afvalophalers en 'sorteer'parkwachters te tonen. Hang bijvoorbeeld in de week van 18 tot 24 november een strik of gekleurd lint rond je afvalzak of container.

Kinderen kunnen een tekening op de zak kleven, of deze met hun ouders afgeven aan de parkwachters bij hun bezoek aan het 'sorteer'park. ‪#‎HouHetNet

'Dankjewel' voor dit belangrijk werk vanwege N-VA Avelgem.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is